Sentez Detachering & Leerbedrijf

Sentez Detachering & Leerbedrijf 2023-06-27T17:21:17+00:00

Sentez Detachering & Leerbedrijf is de leerafdeling van de A&S Groep. We zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Wij zijn een klein team, waardoor we persoonlijk en overzichtelijk te werk kunnen gaan.

Het doel van Leerbedrijf Sentez is in samenwerking met overheidsinstanties, ROC’s en andere zorginstellingen instroom en doorstroom van mensen met multiculturele achtergrond in de gezondheidszorg te bevorderen en hen aan een reguliere baan te helpen middels leerwerktrajecten. Wij begeleiden mensen naar een duurzame, zinvolle participatie aan samenleving en werk en vergroten het perspectief hierop fundamenteel.

Wij bieden voor diverse opleidingen (MBO BOL studenten) stageplaatsen aan in de zorg & welzijn en administratie. Tevens zijn er mogelijkheden om een beroepsopleiding te doen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), bijvoorbeeld de opleiding tot Helpende of Verzorgende IG.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leerbedrijf Sentez op telefoon 026-4465871. Je kunt ook een email sturen naar info@asgroep.nl

 

Let op: onderstaande HKZ keurmerk/logo (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) is niet van toepassing voor Sentez Detachering & Leerbedrijf. Deze certificering geldt alleen voor A&S Groep en A&S Zorg.