Home

Home 2023-06-23T16:05:34+00:00

A&S Zorg is een thuiszorgorganisatie die hoogwaardige hulp en zorg levert aan iedereen in ieders cultuur in de regio Arnhem. Medewerkers van A&S Zorg zijn zo geselecteerd dat zij in een multiculturele samenleving optimale diensten en zorg kunnen bieden. De medewerkers beschikken niet alleen over de vereiste opleiding en diploma’s ook zijn zij meertalig. Hierdoor kunnen zij de cliënten in hun moedertaal helpen of verzorgen. De mens staat centraal bij A&S Zorg. Met de hulp van A&S Zorg is er een zorg minder!

A&S Zorg is de grootste afdeling van A&S Groep B.V. die een maatschappelijk doel heeft. Zij wil cliënten in haar werkgebied huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging bieden zodat zij, indien gewenst thuis zelfstandig kunnen blijven zolang de cliënt dit nodig of wenselijk acht.

A&S Zorg biedt alle vormen van thuiszorg aan particuliere en PGB cliënten en biedt zorg aan cliënten met een geldige indicatie (WLZ, Wijkverpleging en WMO).

Uitgangspunt bij het bieden van thuiszorg zijn de vraag, behoefte en de wens van de cliënt. A&S Zorg gaat conform deze vraag en wens na of er succesvol zorg kan worden verleend in kwalitatieve en kwantitatieve zin.

Wilt u meer over ons weten, neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

Caren zorgt logo Wij zijn gekoppeld aan Caren! Beheer uw eigen Elektronisch Cliënten Dossier – ECD – met Caren.
Login op https://asgroep.carenzorgt.nl/ en krijg inzicht in uw zorg via het internet!
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
A&S Groep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering